BLOG

 

Wie ben ik?

Als ik mijn familie mag geloven, ben ik altijd al een spontaan en tikkie brutaal meisje geweest dat het leuk vond om nieuwe dingen te ontdekken en te organiseren. Ik regelde themadagen, wandeltochten en te gekke feestjes. Stilzitten was en is niets voor mij en ik heb een fantastische schat aan mooie herinneringen verzameld.

Verrassing thuis origineel cadeau voor vriendinnen

Verrassing thuis getest

Carin en Suzanne van de ideefabriek.com hebben samen een verrassing voor thuis beleefd. In de vragenlijst gaven ze aan graag creatief bezig te zijn, van spellen te houden en iets nieuws willen beleven.
Wat het is geworden en wat ze ervan vonden? Lees het hier!

Boek een verrassingsweekend en laat je volledig verrassen

Laat je verrassen

“Wow, wat heb jij een gaaf werk!”. “Zo stoer dat je voor jezelf hebt gekozen en de stap hebt gezet”. Deze opmerkingen krijg ik regelmatig en eigenlijk ben ik het er helemaal mee eens! Niet dat de beslissing makkelijk was. Kiezen voor je droom klinkt mooi, maar is in werkelijkheid rete spannend. Mijn verhaal Toen Lees meer overLaat je verrassen[…]

Puzzel

Ieder persoon is uniek! We hebben allemaal andere kwaliteiten, dromen, ervaringen, opvattingen en wensen. Ervoor zorgen dat ieder uniek persoon bij ons een fijne beleving kan ervaren maakt dat mijn werk zo tof is maar ook een flinke uitdaging.

×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Kan ik je helpen?