21 september 2020

Eindejaarsgeschenk

Eindejaarsgeschenken & kerstpakketten

Ruim 80% van de Nederlandse medewerkers ziet volgens het Nederlandse Voorlichtingsbureau Kerstpakketten het kerstpakket als ultieme blijk van waardering. Waardeer en verras je medewerkers (of jezelf) daarom dit jaar met een bijzonder kerstpakket. Volledig samengesteld door diverse kleine ondernemers.

Producten van hoge kwaliteit
Zoveel mogelijk zelf gemaakt en ontworpen
Bruikbare en eetbare artikelen

Er zijn zes pakketten waar uit gekozen kan worden. Wil je het personeel zelf laten kiezen? Dat is mogelijk! Wij maken een speciale inlogpagina waar alle medewerkers met een code zelf hun verrassing kunnen kiezen.

Relax
Soms is het lastig om ontspanning te vinden. Het volle gevoel in je hoofd los te kunnen laten, de onrustige kriebels in je buik te kunnen bedwingen. Herken jij je hierin? Dan is dit pakket echt iets voor jou.
Met zorg samengesteld door een hele enthousiaste onderneemster en gevuld met echte kwalitatieve producten.

Het pakket zilver is al zeer uitgebreid maar het pakket goud bevat nog een aantal hele fijne extra’s.

Om op te eten
Houd jij van lekker eten? Dit pakket is gemaakt door een broer en zus die samen een cateringbedrijf zijn gestart. Bijna alle producten die je in deze doos vindt zijn door hun zelf bereid. Het pakket voor de echte lekkerbekken onder ons.
Creatief
Uit je hoofd en in je handen. Met dit pakket kan je je creativiteit de vrije loop laten. Een DIY pakket speciaal voor Floor Verrast samengesteld waar je gegarandeerd veel plezier mee gaat beleven. Omdat bezig zijn ook hongerig maakt zit er ook nog iets lekkers in het pakket.

De pakketten zilver en goud bevatten beide een andere activiteit. Wat dat is? Je zult ze moeten bestellen om er achter te komen!

Spel
In het pakket zilver zit een heel vet spel gemaakt door twee Nederlandse broers. De eerste keer moet je even goed in de uitleg duiken maar dat is het meer dan waard.
Lukt het jou om je aartsrivaal uit te schakelen? Het is een spel waarbij tactiek, inzicht en geluk van cruciaal belang is. Het spel is voor twee personen vanaf 10 jaar.

Kies jij voor goud? Dan ontvang je een fysieke mysterie om thuis op te lossen, het is mogelijk om vanaf 1 persoon te spelen maar je beleeft er het meeste lol aan met 2 tot 4 personen.

Koffie of thee
Ontdek de vele smaken die in koffie verstopt zitten met het koffie proefpakket en korte proeverij samengesteld door een echte barista.
Ben jij een echte theeleut? Kies dan voor een pakket vol met thee en lekkers samengesteld door een theesommelier.

Het pakket zilver bevat een hele mooie flinke basis en het pakket goud is nog net wat uitgebreider.

Familiepret
Even echte tijd samen en iets leuks doen dat is zo ontzettend belangrijk! Met dit pakket zit je daarvoor helemaal goed. Het is voor jong en oud waar je samen lekker creatief mee aan de slag kan gaan.
Het is een lekker project om alleen te doen maar nog veel leuker voor het hele gezin, meedoen kan vanaf 1 tot 110 jaar (en als je 111 bent mag je ook nog steeds aanschuiven hoor!)

Het zilver pakket bevat meer dan je nodig hebt voor een gezellige en lekkere middag. Het pakket goud is echter nog extra bijzonder. Wat dat dan is ga ik echter niet verklappen, het blijft natuurlijk wel een verrassingspakket!

Let op, dit pakket bevat allergenen.

Pakket Zilver   € 40

Bestellen

Pakket Goud   € 60

Bestellen

Meerdere pakketten

Offerte aanvragen

×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Kan ik je helpen?