14 november 2016

FAQ

Veelgestelde vragen

Corona

Wat is jullie beleid omtrent het Corona virus?

Floor Verrast is er voor iedereen! Iedere verrassing is maatwerk, in de vragenlijst kan je doorgeven of jij bereid bent om een coronapaspoort te laten zien of niet. Met het plannen van de verrassing houd ik rekening met de mogelijkheden die er zijn. Ik ben zelf aangesloten bij Keuze Vrij Bij Mij en er zijn altijd voldoende mogelijkheden voor iedereen.

Ben je ziek of heb je klachten? Uiteraard verzoek ik je dan om thuis te blijven, precies zoals het voor corona ook was indien je griepklachten had.

Kan ik een aanvraag voor later dit jaar plaatsen?

Absoluut kan dat, heel graag zelfs! Hoe verder je vooraf een aanvraag doet hoe meer tijd ik heb om ervoor te zorgen dat het echt een hele vette en passende verrassing voor jou wordt!
Op zoek naar een uniek cadeau? Floor Verrast verkoopt ook cadeauvouchers, met een houdbaarheid van 24maand heb je alle tijd om een datum te zoeken om samen op pad te gaan.

Inhoud verrassing

Is het ook mogelijk om vooraf te vernemen wat we gaan doen?

Nee dat is niet mogelijk, het concept van Floor Verrast is een verrassing voor iedereen. Vooraf zal dan ook niet bekend gemaakt worden wat de activiteit is of waar jullie naartoe gaan. Enige uitzondering hierop zijn aanvragen voor groepen groter dan 10 personen, hierbij kan er met de organisator overlegd worden over de inhoud.

Hoe weet ik of ik rekening moet houden met bepaalde kledingvoorschriften?

Als er speciale kledingvoorschriften zijn voor een activiteit zoals stevige schoenen krijg je dit tijdig te horen.

Wanneer weet ik wel wat we gaan doen?

Op het moment dat de dag begint ontvang je steeds meer informatie, je weet dus pas op het moment dat het echt begint wat je gaat doen en niet eerder.

Wanneer ontvang ik verdere informatie over de verrassing?

Na de boeking ontvang je binnen 3 dagen een bevestiging met meer informatie. Wat je exact gaat doen ontdek je echter pas op de dag zelf, op deze manier blijft het effect van de verrassing het grootst. Bij een verrassing buiten de deur ontvang je wel een paar dagen vooraf of er een kledingadvies geldt en of er verdere bijzonderheden zijn om rekening mee te houden. Geniet van het avontuur!

Hoe lang duurt de verrassing?

Dit is afhankelijk van het pakket welke je gekozen hebt en de inhoud van de verrassing.

Ga je één of meerdere nachten weg en wil je voor een bepaalde tijd weer thuis zijn? Of juist na een bepaalde tijd vertrekken? Geef dit dan door bij het boeken en ik houd er rekening mee.

Heb je gekozen voor een verrassing thuis? Veel van de activiteiten kan je op je eigen gemak uitvoeren en er zo lang of kort mee bezig zijn als je zelf wilt. In theorie ben je er minimaal een dagdeel zoet mee maar in praktijk gebeurt het regelmatig dat iemand een tweede dagdeel prikt om alles relaxt uit te kunnen voeren.

Geef je over aan de verrassing en geniet zonder op de klok te kijken.

Reizen

Hoe ver moet ik reizen?

Dit is afhankelijk van de activiteiten, in de vragenlijst kan je aangeven wat je gewenste maximale reistijd is. Bij het organiseren word hier rekening mee gehouden.

Cadeau

Kan ik het ook als een cadeau geven?

Wat leuk dat je iemand zo’n origineel cadeau wilt geven! Dat is zeker mogelijk! Je kan er voor kiezen om de dag al te kiezen voor de gelukkige of een tegoedbon te geven welke hij/zij later zelf kan verzilveren. Alle bonnen zijn 24 maand geldig. Klik hier voor meer informatie of om direct te bestellen.

Ik heb een tegoedbon gekregen, wat nu?

Wat een gaaf cadeau! Op de bon staat vermeld wat je kan boeken en voor hoeveel personen. Wil je boeken met meer personen of het pakket uitbreiden? Dat is altijd mogelijk! Je zal dan enkel een factuur voor de extra kosten ontvangen. Vermeld bij het boeken en de vragenlijst dat je een tegoedbon hebt ontvangen met de bijbehorende code en de rest wordt geregeld. De bon is maar liefst 24 maanden geldig dus je hebt alle tijd om een boeking te maken.

Voor wie?

Kan ik ook een verrassing boeken voor mij alleen?

Zeker kan dat! Je kan een verrassing boeken voor 1 tot een oneindig aantal personen. Een fantastisch cadeau voor jezelf!

Is Floor Verrast ook geschikt voor grote groepen?

Zeer geschikt! Bij een boeking vanaf 10 personen wordt er zelfs 10% korting gerekend. Er is ook altijd maatwerk mogelijk, neem daarvoor contact op via de mail.

Vanaf welke leeftijd is Floor Verrast geschikt?

Floor Verrast is voor alle leeftijden, niemand is te jong of te oud om verrast te worden en mooie herinneringen te maken! Echter ligt mijn focus op de leeftijd tussen 16 en 116 jaar bij een nachtje weg.

De thuisverrassingen zijn wel erg geschikt om met het hele gezin te doen. Tientallen gezinnen gingen je reeds voor en de reacties waren zonder uitzondering enthousiast.

Tot 2 jaar is het tarief 25% van de prijs en tot 4 jaar 50%. Daarboven wordt het standaard tarief gehanteerd ongeacht de leeftijd.

Ik woon niet in Nederland, kan ik ook boeken bij Floor Verrast?

Voor de verrassingen thuis zijn de mogelijkheden helaas beperkt wanneer je buiten Nederland woont. Wil je toch graag bestellen neem dan contact met mij op en we bespreken samen de mogelijkheden. De interactieve pubquiz is wel voor iedereen te boeken ongeacht waar je woont.

Voor de verrassingsuitjes buiten de deur ben je meer dan welkom! De activiteiten en de overnachting zelf vind echter wel plaats binnen Nederland.

Is het mogelijk om onze hond mee te nemen tijdens een verrassing?

Indien het een blinde geleidehond betreft is deze zeker welkom, verder helaas niet. Het aanbod in overnachtingsplekken en activiteiten is te beperkt met een hond erbij, hoe lief en braaf deze ook is. Dus kijk je buurvrouw, moeder, dochter, vriend of vriendin lief aan en zorg dat je een oppasplek hebt zodat jullie lekker van jullie verrassing kunnen genieten.
Bij een verrassing voor thuis is het uiteraard alleen maar gezellig dat jullie viervoeter hierbij is.

Prijs en betaling

Hoe werkt de betaling?

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een factuur van Floor Verrast, deze dien je binnen 14 dagen en minstens 5 dagen voor de verrassing te voldoen.
Op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan een betaaloplossing via de site zodat het in de toekomst nog makkelijker en sneller kan gaan. Volgt snel!

In hoeverre is de genoemde prijs inclusief?

Als je wilt hoef je bij een verrassingsnacht weg je portemonnee niet meer te gebruiken. Het diner met drankje, overnachting en ontbijt, alles is geregeld! Het enige wat je nog zelf moet betalen is je brandstof om op locatie te komen en eventuele extra’s die je zelf ter plekke wilt doen of aanschaffen.
Boek je een verrassing thuis? Deze is inclusief verzendkosten, meerdere activiteiten en een middag of avond vol met plezier. Het is mogelijk om de verrassing uit te breiden met een heerlijke snackbox gemaakt door onze enthousiaste cateraar. Absolute aanrader!

Wijzigen, annuleren en verzekeren

Wat als de verrassing ons tegenvalt?

Dit kan ik mij haast niet voorstellen! De verrassing is samengesteld op basis van de informatie die je zelf hebt meegegeven in de vragenlijst en is dus altijd op maat. Mocht het toch niet zijn wat je gehoopt had verneem ik graag de reden en kijken we samen naar een passende oplossing.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Indien je de boeking wilt annuleren of verplaatsen dien je dit z.s.m. bekend te maken. Bij annulering meer dan 21 dagen vooraf zal Floor Verrast er alles aan doen om de volledige of een gedeelte van de prijs te retourneren, zijn er echter reeds kosten gemaakt door Floor Verrast welke niet meer terug te halen zijn zal dit worden doorberekend aan de klant.
Is de boeking binnen 21 dagen? In principe is annuleren helaas niet meer mogelijk gezien de gemaakte kosten en ben je het gehele bedrag verschuldigd. Heb je een goede reden tot annulering kijken we samen of het nog mogelijk is de verrassing te verplaatsen of een gedeelte van de kosten terug te halen.
Wil je een verrassing thuis annuleren? In principe is dit niet meer mogelijk maar in overleg kunnen we altijd kijken of ik toch wat kan regelen.

Kan ik de doorgegeven datum nog wijzigen?

Zodra de boeking gemaakt is ga ik aan de slag om het te regelen. De datum kan dan ook niet zomaar worden gewijzigd. Wens je de datum toch te wijzigen? Ik zal mijn uiterste best doen om de datum te verplaatsen zonder extra kosten, ik kan hier geen garanties voor geven omdat ik tevens gebruik maken van derde partijen.

Hoe ver van te voren dien ik minimaal te boeken?

Een aanvraag voor een verrassing thuis dient minimaal 8 werkdagen vooraf te worden gemaakt en een verrassing voor thuis minimaal 3 weken. Alle aanvragen zijn maatwerk en deze tijd heb ik minimaal nodig om een passende verrassing voor jou te organiseren, eerder boeken mag natuurlijk altijd!

Ben ik verzekerd tijdens mijn activiteiten?

Je bent als deelnemer zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een (reis)verzekering.

Boeken

Er wordt gesproken over een vragenlijst, waar kan ik deze vinden?

Zodra je een keuze maakt voor een pakket krijg je de vragenlijst te zien, d.m.v. het invullen van deze lijst krijgen wij een beeld van jouw/jullie wensen en wordt er een verrassing op maat gemaakt.

Ik zou graag een speciale aanvraag willen doen, hoe doe ik dat?

Alle verrassingen zijn maatwerk en geen vraag is te gek. Mag ik jou helpen om iemand in het zonnetje te zetten? Een teamoverleg extra speciaal te maken, wil jij iemand ten huwelijk vragen of heb je een andere bijzondere wens? Ik denk heel erg graag met je mee!
Neem contact op en we maken er samen een onvergetelijke verrassing van.

Waar kan ik boeken?

Zin om je te laten verrassen? Kies dan een pakket en boek je verrassing hier.

Contact

Kan ik Floor Verrast bereiken voor vragen tijdens de verrassing?

Mocht er onverhoopt iets zijn op de dag zelf kan je altijd contact opnemen via het nummer 06-44451954.

Mijn vraag staat hier niet bij.

Als je je vraag hier niet tussen kan vinden neem dan contact op met ons. Bij voorkeur via het formulier op deze pagina en ik zorg dat je binnen 3 werkdagen een reactie ontvangt.

×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Kan ik je helpen?