11 augustus 2017

Reviews

Reviews

Wat onze gasten over Floor Verrast schrijven

“Het was een geslaagde avond en het was goed georganiseerd! Overal was aan gedacht. Bedankt voor de fijne avond!”

 
Aniek op 19/10/2020
Interactieve pubquiz

 

“Nu 3x een interactie pubquiz geboekt via Floor verrast. Super leuk om in deze tijd met een groep vrienden/ collega’s een gezellige avond te hebben. Geen enkele keer een dubbele vraag gehad!
Daarnaast met ons gezin de thuis verrassing geboekt. De voorpret met gesloten enveloppen begint al leuk! Een topdag gehad samen… echt een aanrader!”

 
Thomas Hamse en Martine Sanders , Tubbergen op 19/10/2020
Interactieve pubquiz

 

“Ik heb nu twee keer een weekend geboekt bij Marloes. De vorige keer met een vriendin en deze keer met mijn partner.
Beide keren heb ik een onvergetelijk weekend gehad. Marloes kijkt heel goed naar de wensen die je aangeeft en toch weet ze je te verrassen met activiteiten en locaties waar je normaal niet snel terecht zult komen tijdens een weekendje weg. Heerlijk om niet zelf op onderzoek uit te hoeven. De voorpret en spanning door het niet weten wat je gaat doen, maakt het zelfs vóordat je gaat al ontzettend leuk. Ik kan Floor Verrast echt iedereen aanraden!”

 
Dina van Balen, Breedenboek op 18/10/2020
Verrassingsweekend

 

“Voor de derde keer een ervaring bij Floor Verrast. We hebben dingen gedaan die we zelf niet konden bedenken en waarvan het bestaan niet eens afwisten. Het is tot de puntjes verzorgd en zelfs onder de huidige maatregelen weet Marloes een onvergetelijke dag te organiseren.
Wij zijn super enthousiast 😁”

 
Kelly en Marc, Ouddorop op 18/10/2020
Verrassingsdag

 

“Bedankt voor de fijne organisatie!”

 
Wim Put, Fis Global België op 5/10/2020
Interactieve pubquiz

 

“Je kunt vaak niet wachten om de enveloppen stuk na stuk open te maken, maar het loont om de aanwijzingen te volgen en je mee te laten slepen in het avontuur van “het niet weten”. Geweldige dag gehad!”

 
Fleur en Sander, Arnhem op 20/9/2020
Verrassingsdag

 

“Ken je nog dat gevoel van vroeger, op de ochtend van je verjaardag? Dat je op het punt stond je eerste knuffels en cadeautjes te krijgen van je familie? Dat gevoel van spanning en nieuwsgierigheid naar wat de dag je brengt aan verrassingen? Dat dus!! Dat is wat Floor Verrast weer in je naar boven brengt!

Het is heerlijk om met dat gevoel de enveloppen te openen en je te laten leiden naar de leukste activiteiten en fijnste plekjes, en zonder zorgen te kunnen genieten van dingen die je zelf nooit bedacht zou hebben om te gaan doen.

Wij hebben enorm genoten van ons verrassingsweekend! Ontzettend veel plezier gehad, lekker geluncht en mooie dingen gemaakt (mogelijk een nieuwe hobby ontdekt ;-)) en de B&B… die was hemels! Letterlijk en figuurlijk. Kortom een onvergetelijke ervaring, die we iedereen aan kunnen raden!”

 
Neeltje en Philip, Velp op 12/9/2020
Verrassingsweekend

 

“Het was zo heerlijk!! Echt super bedankt! Super B&B en erg aardige eigenaren. Het restaurant en de jacuzzi waren ook fantastisch! Prachtige plek. Heel erg bedankt. We komen zeker nog eens terug bij je voor een verrassing”

Jeanine,  Zuid Holland op 5/9/2020
Verrassing special

 

“Wat een ontzettend leuke dag hebben wij gehad! Allemaal dingen die wij zelf niet zomaar zouden plannen. Echt heel leuk! En alles was ook zo perfect geregeld. Heel erg bedankt! Het is zo goed bevallen dat we hebben afgesproken dit vaker te gaan doen. Dus tot de volgende keer 😉 ”

 
Marieke en Raymond, Dreumel op 4/9/2020
Verrassingsdag

 

“Het feit dat je hier al terecht bent gekomen om deze review te lezen zegt waarschijnlijk al dat je van verrassings tripjes houdt. Of juist helemaal niet. Laat me je dan overtuigen 😉

Mijn vriend en ik hebben voor het eerst een boeking gedaan bij Floor Verrast. Ik ben meestal degene die thuis de uitjes en tripjes regelt en wilde dat graag een keer uitbesteden. Hoe gaaf is het om niet te weten waar je naar toe gaat? Mijn vriend dacht daar trouwens anders over. Hij houdt niet zo van verrassingen en vond het spannend maar wilde dit wel voor mij doen.

Ik kwam in contact met Marloes van Floor Verrast en gaf aan dat wij geïnteresseerd waren, maar dat we het ook spannend vonden. Geen probleem, Marloes was enthousiast en wilde ons graag aan een verrassingsweekend helpen waarvan ze zeker wist dat het een toffe beleving zou worden.

Via de site konden we een formulier invullen. In dit formulier worden vragen gesteld om je beter te leren kennen. Wat vind je leuk, wat absoluut niet en wat is het doel van het uitje? We hielden contact via mail en Marloes hield goed in de gaten of mijn vriend het nog hield van de spanning of dat zij hem gerust kon stellen door een klein tipje van de sluier te lichten zonder de verrassing weg te geven. Doordat de optie er was waren de zenuwen zo goed als weg en hebben we de verrassing helemaal over ons heen laten komen.

Een paar dagen voor vertrek kregen we enveloppen in de brievenbus met een brief met het tijdstip waarop we klaar voor vertrek moesten zijn en de eerste envelop mochten openen. De eerste envelop leidde ons naar de eerste activiteit met een fijne lunch, vervolgens een envelop naar een tweede activiteit met een drankje en hapje en de laatste enveloppen leidden ons naar onze accommodatie waar we gingen overnachten.

Het was een onwijs toffe ervaring waarin we alle tijd hadden voor elkaar, nieuwe dingen hebben gedaan en helemaal tot rust zijn gekomen. Dit waren ook precies de dingen die we aan hebben gegeven op het formulier.

Floor Verrast geeft ontzettend veel enthousiasme, waarde en kwaliteit. Alles is tot in de puntjes geregeld en we konden altijd contact leggen als er toch iets aan de hand was.

Wat we precies hebben gedaan ga ik natuurlijk niet verklappen. Ik hoop dat je het jezelf gunt om verrast te worden en een hele fijne tijd te beleven met de mensen die je lief hebt.
Dit is in ieder geval niet ons laatste uitje!”

 
Loïs Kaihatu op 21/8/2020
Verrassingsweekend

 

“Super leuke vrijdagmiddag pub-quiz (virtueel en interactief) gehad voor onze internationale medewerkers met verrassende vragen en gezellige sfeer! Bedankt voor het op korte termijn organiseren van deze quiz, heel goed bevallen!”

 
Anouk, bedrijf Danone op 24/7/2020
Pubquiz

 

“Super gehad!”

 
Eva, Amsterdam op 3/7/2020
Verrassingsweekend

 

“Het doel van dit verrassingsweekend was ontspannen en echt even tijd voor elkaar; dat is zeker gelukt! Marloes heeft goed geluisterd naar onze wensen en een heerlijk weekend met fijne activiteiten gepland. Alles was goed geregeld en compleet. Het openen van de enveloppen was elke keer weer een feestje; wat is er nu voor ons gepland, spannend!
Wij vinden het echt een aanrader!”

 
Svintha en Jeffrey, ‘s-Gravenzande op 26/6/2020
Verrassingsweekend

 

“Ik (de jarige job) heb het echt als een verrassingsmiddag ervaren en ik zal deze verjaardag niet snel vergeten. We hadden voldoende tijd voor alle onderdelen en de activiteiten waren ook erg verschillend en verrassend.”

 
Anoniem op 6/6/2020
Verrassing thuis  

 

“Het was een superleuke avond! Vooral de tweede activiteit vonden we erg leuk! Bedankt!”

 
Jill, Beek op 6/6/2020
Verrassing thuis  

 

“Mijn schoonmoeder belde ons vlak na haar verrassing thuis op, helemaal lyrisch. Wat heerlijk om haar zo te zien. De organisatie was goed geregeld en de verrassing zelf was een daverend succes. Bedankt!”

 
Willeke, Apeldoorn op 31/5/2020
Verrassing thuis  

 

“De quiz was een doorslaand succes! We hebben veel lol gehad en de jarige vond het een top verrassing! Bedankt voor de organisatie! ”

 
Kelly, Zierikzee op 23/5/2020
Pubquiz

 

“Het was supertof, we hebben genoten. Je opdrachten waren super leuk en het eten was prima”

 
Vivian, Hengelo op 15/5/2020
Verrassing thuis  extra

 

“Wat doe je als je dochter 18 wordt in Corona-tijd? Samen met Floor Verrast hebben we een verrassingsfeestje voor haar georganiseerd, waarbij ze zelf pas op de dag zelf hoorde dat er een feestje voor haar was met haar beste vrienden. Zeer geslaagd!”

 
Vivian, Hengelo op 12/5/2020
Verrassing thuis  – pubquiz

 

“FloorVerrast is echt een geweldig concept, waarmee je thuis en straks ook weer ergens anders een heerlijke dag of avond kan beleven. Marloes zorgt dat alles op en top geregeld is. Wij (mijn vriend en ik) waren 5 jaar samen tijdens de coronaperiode en konden dus niet ergens naartoe, ik heb een thuisverrassing van Floor Verrast gekocht en we hebben heerlijk eten gekregen (per toeval ook nog eens van het restaurant waar we onze eerste date hebben gehad) en een superleuke avond met activiteiten, foto’s en goede gesprekken. Het is heel leuk dat alles een verrassing is en dat je dus van tevoren niet weet wat er gaat gebeuren. Echt een aanrader!”

 
Liesbeth Gouda, Rotterdam op 9/5/2020
Verrassing thuis 

 

“Het was hartstikke leuk om op deze manier te ontspannen en samen te zijn met vrienden. Wel moeilijke vragen hoor!”

 
Denise, Utrecht op 24/4/2020
Verrassing thuis – pubquiz

 

“Op en top genoten, perfect geregeld!”

 
Martine en Thomas, Tubbergen op 19/4/2020
Verrassing thuis – totale verrassing

 

“Wat een geslaagde dag, ondanks deze gekke tijd. Roel vond het erg leuk en origineel! Complimenten voor hoe je alles hebt geregeld voor ons. Zeker tot een volgende keer!”

 
Linsey van Rijk, Apeldoorn op 13/4/2020
Verrassing thuis – totale verrassing

 

“We hebben een hele leuke middag/avond gehad! Lekker gegeten en zelfs nog verrassingen tot de volgende dag kunnen bewaren!”

 
Monique Geldof, Apeldoorn op 12/4/2020
Verrassing thuis – spel

 

“Wat heb je het super leuk samengesteld. We hebben genoten! Wat een leuk en divers programma, voor elk van ons wat! En de lunch was ook een groot succes hier.”

 
Lisette, Utrecht op 5/4/2020
Verrassing thuis – totale verrassing

 

“Wat zijn we verrast gister! Heel leuk… We hebben genoten van een avond samen incl. de activiteit! En de opdrachten erna, hilarisch! Dank je wel!!”

 
Suzanne en Martijn, Hedel op 4/4/2020
Verrassing thuis – totale verrassing

 

“Een heel leuke ervaring om mee te doen aan de online pubquiz! Thuis achter een scherm, maar toch het gevoel van gezelligheid, spanning en humor zoals het bij een “echte” pubquiz hoort. Zeker een aanrader!”

 
Nadine, Oosterbeek op 1/4/2020
Pubquiz

 

“Ik had één keer eerder een “Pub”-quiz gedaan via Kahoot maar toen zaten we in een groep bij elkaar. Op deze wijze, allemaal in onze eigen woonkamer, via Zoom was wel bijzonder. Met een grote groep en ook interactie met elkaar. Het leuke van deze pubquiz was de variatie van de vragen en dat je continu kunt zien wat de tussenstand is (geeft strijd tussen de deelnemers).”

 
Erik, Enschede op 1/4/2020
Pubquiz

 

“Het was super leuk om verrast te worden door Floor verrast. We hebben gezellige gesprekken kunnen voeren onder het genot van een maskertje. Verder was de muziek heel leuk en het eten heerlijk. Onbekend voor ons, maar zeker de moeite waard.”

 
Sanne en Jochem, Amsterdam op 28/3/2020
Verrassing thuis – totale verrassing

 

“Zowel de voorpret als de beleving van de dag was heel erg leuk. Een creatieve en snelle oplossing voor een kleine kink in de kabel heeft voor een hele fijne dag gezorgd.”

 
Kelly en Marc, Zierikzee op 7/3/2020
Verrassingsdag

 

“We hebben een heerlijk dagje weg gehad met super leuke, onverwachte, activiteiten. Onze B&B was top, we hebben genoten!”

 
Marloes en Jip, Alkmaar op 22/2/2020
Verrassingsweekend

 

“Spannend die enveloppen! Hop naar de eerste locatie onderweg passeerde wel 1000 mogelijkheden over onze lippen maar geen van deze waren correct. Eerste activiteit zalig genieten… Middag gezellig en lekker gegeten. De enveloppen leiden ons naar een activiteit die we zelf in geen 100 jaar zouden boeken maar het levert wel memorabele momenten op! Overnachten in een perfecte setting, pure onthaasting!
Dit doen we terug…”

 
Stijn Stryckers, Kontich  op 18/2/2020
Over the top verrassingsweekend

 

“We hebben echt genoten van ons weekendje onder 3 vriendinnen. Alles was tot in de puntjes geregeld. We zijn aangenaam verrast geweest door de activiteiten, wat niet makkelijk was met 2 zwangere personen. Zeker een aanrader!!”

 
Aline vanderhulst, Vilvoorde op 1/2/2020
Verrassingsweekend

 

“Wij hebben echt heel hard genoten van afgelopen weekend. Het was de eerste keer dat we een aanvraag deden bij Floor Verrast, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn! De activiteiten waren geweldig en ook de overnachtingsplaats was top!”

 
Anke, Bercht op 11/1/2020
Over the top verrassingsweekend

 

“We waren zeer aangenaam verrast, Floor Verrast heeft haar naam eer aan gedaan!”

 
Anoniem, Oude Wetering op 08/12/2019
Verrassingsweekend

 

“Het was super, we hebben een fijne actieve dag gehad.”

 
Sandra, Diemen op 13/07/2019
Verrassingsdag

 

“Om kort te zijn we hebben een fantastische dag gehad. Het was top geregeld allemaal. We hebben genoten van het begin tot het einde. ”

 
Frank en Mireille, Eindhoven op  29/06/2019
Verrassingsdag

 

“Superleuk weekend gehad, de ene topverrassing na de andere.”

 
Yanti Simanjuntak, Hoboken BE op  06/10/2018
Over the top verrassingsweekend

 

“Was een heel leuke ervaring, heel mooie activiteiten echt op maat georganiseerd. Activiteiten waren mooi op haalbare afstand. Zeker een aanrader voor iedereen!”

 
Akca, Diest BE op  26/03/2018
Verrassingsdag

 

“Wat een verrassing van formaat! Mijn verjaardag kon niet mooier zijn! Samen met mijn vrouw hebben we 2 spannende activiteiten beleefd die we beiden nog nooit hadden gedaan. Het was een mix van adrenaline, spanning, avontuur, stedelijke flair, natuur en culinaire ontdekkingen. Ook de overnachting was heerlijk! Een topper die ik iedereen kan aanraden! Mijn vrouw heeft het ideale verjaardagscadeau geschonken!”

 
Wouter, Gent BE op  08/01/2018
Verrassingsweekend

 

“Opzet geslaagd, als kersverse ouders, een heerlijke dag gehad, er samen van genoten!”

 
Anoniem op  30/11/2017
Verrassingsdag

 

“We hadden een superfijn weekend! De activiteiten waren perfect op ons afgestemd en origineel, we waren er nooit zelf op gekomen. De envelopjes openen was telkens heel spannend. Een echte aanrader!”

 
Evi en Matthias, Waasmunster BE op  25/11/2017
Verrassingsweekend

 

“Ons vriendinnenweekend was tot in de punten georganiseerd. We hadden op voorhand aangegeven wat we leuk vonden en wat niet, waar we elkaar hadden leren kennen. We hadden ook een beperking omdat iemand met haar been in de gips zat. Alles was tot in de punten georganiseerd, helemaal op maat voor ons met een knipoog naar ons verleden. Heerlijk genieten van begin tot einde.”

 
An Aertsen, Hoogstraten op  09/11/2017
Verrassingsweekend

 

“Wat een toffe ervaring! We hebben een heerlijke dag gehad, alles was goed geregeld en het was heerlijk om nergens over na te hoeven denken maar mee te gaan met de flow. Daarna op een hele fijne plek geslapen en met de tips die we kregen nog een fijne zondag gehad ook. Dit gaan we vaker doen!”

 
Anneke en Joep, Drunen op 06/11/2017
Verrassingsweekend

 

Wat een fantastisch concept! En alles was op en top verzorgd. Een super dag!

 
Karen, Gent BE op 09/10/2017
Verrassingsdag

 

“Een zeer aangename ervaring ondanks het mindere weer. Leuk om met spanning telkens de enveloppe te openen voor een nieuwe verrassing!”

 
Nelle Bogaerts, Loenhout BE op 09/10/2017
Verrassingsdag

 

“Wat een fijne dag hebben we gehad – als nieuwe ouders voelden we ons even weer als onbezorgde tieners die er een hele dag op uit konden trekken en konden laten leiden door wat de dag ons bracht. Alles was tot in de puntjes geregeld en op alle adresjes werden we ontvangen door erg gastvrije mensen. Een geslaagde dag en een aanrader dus.  Floor verrast, zoveel is zeker!”

 
Eva, Berchem BE op 18/9/2017
Verrassingsdag

 

“Het was een hele fijne, verrassende dag! We hebben leuke en nieuwe adresjes leren kennen, waar we zeker nog eens gaan passeren! Heel ontspannend zo een dag die je niet zelf moet organiseren 😊”

 
An, Minderhout BE op 17/9/2017
Verrassingsdag

 

“Super leuk om te geven en om te krijgen. Leuk en professioneel opgezet, zodat het verrassingseffect er steeds blijft gedurende de hele avond. Goed rekening gehouden met de voorkeuren van degenen waar het voor is.”

 
Vicky, Beuningen op 23/8/2017
Maatwerk verrassing

 

“Ik vond het gewoon zalig om eens een keer niet verantwoordelijk te hoeven zijn voor alles. Alles is geregeld, alles is gepland, je hoeft gewoon te volgen. Zo fijn om als eeuwige organisator je eens gewoon te laten verrassen. Ik ben nu echt gewonnen voor het hele ‘verrassingsuitjes’-idee en wij willen dit vaker inplannen. Het lijkt me trouwens ook tof om cadeau te doen!”

 
Nies, Loenhout, BE op 2/8/2017
Verrassingsdag

 

“Gisteren een ontzettend leuke verrassingsdag gehad dankzij Floor Verrast! Het waren echte verrassingen op maat, met originele en nieuwe activiteiten die goed bij mij passen maar waar ik zelf nooit op was gekomen! Leuke voorbereiding ook, met een brief thuis en de enveloppen die ik ter plekke mocht openmaken. Zelfs de zon die ineens doorbrak was een verrassing… heb je dat ook geregeld Marloes? 😉 Dank je wel voor alles!”

 
 Nadine en Fook, Arnhem op 3/7/2017
Verrassingsdag

 

×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Kan ik je helpen?