11 augustus 2017

Reviews

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen:

“Het was super, we hebben een fijne actieve dag gehad.”

 
Sandra, Diemen op 13/07/2019

 

“Om kort te zijn we hebben een fantastische dag gehad. Het was top geregeld allemaal. We hebben genoten van het begin tot het einde. ”

 
Frank en Mireille, Eindhoven op  29/06/2019

 

“Superleuk weekend gehad, de ene topverrassing na de andere.”

 
Yanti Simanjuntak, Hoboken BE op  06/10/2018

 

“Was een heel leuke ervaring, heel mooie activiteiten echt op maat georganiseerd. Activiteiten waren mooi op haalbare afstand. Zeker een aanrader voor iedereen!”

 
Akca, Diest BE op  26/03/2018

 

“Wat een verrassing van formaat! Mijn verjaardag kon niet mooier zijn! Samen met mijn vrouw hebben we 2 spannende activiteiten beleefd die we beiden nog nooit hadden gedaan. Het was een mix van adrenaline, spanning, avontuur, stedelijke flair, natuur en culinaire ontdekkingen. Ook de overnachting was heerlijk! Een topper die ik iedereen kan aanraden! Mijn vrouw heeft het ideale verjaardagscadeau geschonken!”

 
Wouter, Gent BE op  08/01/2018

 

“Opzet geslaagd, als kersverse ouders, een heerlijke dag gehad, er samen van genoten!”

 
Anoniem op  30/11/2017

 

“We hadden een superfijn weekend! De activiteiten waren perfect op ons afgestemd en origineel, we waren er nooit zelf op gekomen. De envelopjes openen was telkens heel spannend. Een echte aanrader!”

 
Evi en Matthias, Waasmunster BE op  25/11/2017

 

“Ons vriendinnenweekend was tot in de punten georganiseerd. We hadden op voorhand aangegeven wat we leuk vonden en wat niet, waar we elkaar hadden leren kennen. We hadden ook een beperking omdat iemand met haar been in de gips zat. Alles was tot in de punten georganiseerd, helemaal op maat voor ons met een knipoog naar ons verleden. Heerlijk genieten van begin tot einde.”

 
An Aertsen, Hoogstraten op  09/11/2017

 

“Wat een toffe ervaring! We hebben een heerlijke dag gehad, alles was goed geregeld en het was heerlijk om nergens over na te hoeven denken maar mee te gaan met de flow. Daarna op een hele fijne plek geslapen en met de tips die we kregen nog een fijne zondag gehad ook. Dit gaan we vaker doen!”

 
Anneke en Joep, Drunen op 06/11/2017

 

Wat een fantastisch concept! En alles was op en top verzorgd. Een super dag!

 
Karen, Gent BE op 09/10/2017

 

“Een zeer aangename ervaring ondanks het mindere weer. Leuk om met spanning telkens de enveloppe te openen voor een nieuwe verrassing!”

 
Nelle Bogaerts, Loenhout BE op 09/10/2017

 

“Wat een fijne dag hebben we gehad – als nieuwe ouders voelden we ons even weer als onbezorgde tieners die er een hele dag op uit konden trekken en konden laten leiden door wat de dag ons bracht. Alles was tot in de puntjes geregeld en op alle adresjes werden we ontvangen door erg gastvrije mensen. Een geslaagde dag en een aanrader dus.  Floor verrast, zoveel is zeker!”

 
Eva, Berchem BE op 18/9/2017

 

“Het was een hele fijne, verrassende dag! We hebben leuke en nieuwe adresjes leren kennen, waar we zeker nog eens gaan passeren! Heel ontspannend zo een dag die je niet zelf moet organiseren 😊”

 
An, Minderhout BE op 17/9/2017

 

“Super leuk om te geven en om te krijgen. Leuk en professioneel opgezet, zodat het verrassingseffect er steeds blijft gedurende de hele avond. Goed rekening gehouden met de voorkeuren van degenen waar het voor is.”

 
Vicky, Beuningen op 23/8/2017

 

“Ik vond het gewoon zalig om eens een keer niet verantwoordelijk te hoeven zijn voor alles. Alles is geregeld, alles is gepland, je hoeft gewoon te volgen. Zo fijn om als eeuwige organisator je eens gewoon te laten verrassen. Ik ben nu echt gewonnen voor het hele ‘verrassingsuitjes’-idee en wij willen dit vaker inplannen. Het lijkt me trouwens ook tof om cadeau te doen!”

 
Nies, Loenhout, BE op 2/8/2017

 

“Gisteren een ontzettend leuke verrassingsdag gehad dankzij Floor Verrast! Het waren echte verrassingen op maat, met originele en nieuwe activiteiten die goed bij mij passen maar waar ik zelf nooit op was gekomen! Leuke voorbereiding ook, met een brief thuis en de enveloppen die ik ter plekke mocht openmaken. Zelfs de zon die ineens doorbrak was een verrassing… heb je dat ook geregeld Marloes? 😉 Dank je wel voor alles!”

 
 Nadine en Fook, Arnhem op 3/7/2017