Arrangementen

Corona ProofVerrassingsuitjesSpecialsPubquiz

Verrassing thuis

In deze rare periode kunnen we allemaal wel wat extra plezier gebruiken, daar zorg ik graag voor! Een heerlijke avond uit maar dan gewoon thuis. Het enige wat jij moet doen is je wensen doorgeven in het boekingsformulier en vervolgens stel ik een verrassing op maat samen.

MEER INFORMATIE   Vanaf € 45,- p.p.

Nachtje weg

Zin om juist buiten je huis te gaan genieten? Dan is het arrangement “coronaproof nachtje weg” echt iets voor jou. Een overnachting op bijzondere locatie incl. diner, activiteit die je op eigen gelegenheid kunt uitvoeren en ontbijt.

MEER INFORMATIE   Vanaf € 149,- p.p.

Verrassingsdag

Geef je over aan het avontuur en laat je een hele dag verrassen. Twee activiteiten incl. lunch en gegarandeerd veel plezier.

€ 139,- p.p. (dit pakket is enkel te boeken v.a. 4 personen)

Verrassingsweekend

Een compleet verzorgd weekend helemaal samengesteld op jullie wensen! In het weekend of gewoon door de week. Inclusief activiteit, lunch, reservering diner en één overnachting met ontbijt. Pas op het laatste moment kom je er achter wat je mag gaan doen en waar je mag blijven overnachten. Een over the top weekend is extra luxe, extra culinair of extra uitgebreid net wat bij jou past!
Extra overnachtingen zijn bij te boeken.

Verrassingsweekend € 199,- p.p.
Over the top verrassingsweekend € 249,- p.p.

BOEKEN

Specials

Samen bijzondere herinneringen maken, plezier hebben, verwonderen en genieten. Dat is wat ik wil bereiken met Floor Verrast. Naast de pakketten die je hier kan terugvinden regel ik ook heel graag iets voor een speciaal vraagstuk. Een bijzonder verjaardag van een kind die past binnen de huidige maatregelen, een bijeenkomst met je familie, samen maar toch op afstand of een extra speciale kerst.

Ik werk zoveel mogelijk samen met ondernemers die nu extra creatieve en mooie oplossingen hebben bedacht, er is zoveel meer mogelijk als dat je in eerste instantie soms verwacht. Met plezier maak ik een voorstel en offerte op maat voor jou!

Neem contact op

Pubquiz

Wil jij samen met vrienden, familie of je team iets doen vanuit huis? Denk dan eens aan onze interactieve pubquiz!

Wij regelen de quizmaster, de quiz en alles wat er verder bij komt kijken. Het enige wat jij moet doen is je eigen groep samenstellen. De vragen zijn zeer divers en kunnen op aanvraag ook nog wat aangepast worden n.a.v. de samenstelling van de groep. De quiz duurt circa 90 min.

€ 149-

BOEK QUIZ

Prijs is per quiz ongeacht het aantal deelnemers.

Overige vragen?

Bijzondere wensen? Graag even sparren over de mogelijkheden? Ik denk heel graag mee!
Neem contact met mij op

×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Kan ik je helpen?