Arrangementen

Verrassing ThuisNachtje(s) wegSpecialsPubquizZakelijk

Verrassing thuis

In deze rare periode kunnen we allemaal wel wat extra plezier gebruiken, daar zorg ik graag voor! Een heerlijke avond uit maar dan gewoon thuis. Het enige wat jij moet doen is je wensen doorgeven in het boekingsformulier en vervolgens stel ik een verrassing op maat samen.

Je ontvangt een stapel enveloppen en één of meerdere enveloppen thuis waar je samen mee aan de slag mag. Open de enveloppen één voor één en ontdek wat ik voor jullie heb bedacht.

Vanaf € 47- p.p.

MEER INFORMATIE

BOEK NU

Nachtje(s) weg

Samen genieten op een bijzondere locatie?

Volledig samengesteld op jullie wensen regel ik één of meerdere nachtjes weg welke je niet meer gaat vergeten. Pas op het laatste moment kom je er achter wat je mag gaan doen en waar je mag blijven overnachten. Er zijn verschillende arrangementen te kiezen waarbij ik rekening houdt met de maatregelen die er op dat moment gelden.

Vanaf €169,- pp

MEER INFORMATIE

BOEK NU

Specials

Samen bijzondere herinneringen maken, plezier hebben, verwonderen en genieten. Dat is wat ik wil bereiken met Floor Verrast. Naast de pakketten die je hier kan terugvinden regel ik ook heel graag iets voor een speciaal vraagstuk. Een bijzonder verjaardag van een kind die past binnen de huidige maatregelen, een bijeenkomst met je familie, samen maar toch op afstand of een extra speciale kerst.

Ik werk zoveel mogelijk samen met ondernemers die nu extra creatieve en mooie oplossingen hebben bedacht, er is zoveel meer mogelijk als dat je in eerste instantie soms verwacht. Met plezier maak ik een voorstel en offerte op maat voor jou!

NEEM CONTACT OP

Pubquiz

Wil jij samen met vrienden, familie of je team iets doen vanuit huis? Denk dan eens aan onze interactieve pubquiz!

Wij regelen de quizmaster, de quiz en alles wat er verder bij komt kijken. Het enige wat jij moet doen is je eigen groep samenstellen. De vragen zijn zeer divers en kunnen op aanvraag ook nog wat aangepast worden n.a.v. de samenstelling van de groep. De quiz duurt circa 90 min.

€ 189,- *

BOEK QUIZ

* Prijs t/m 50 deelnemers, neem contact op bij meer personen.

Zakelijk

Even echt plezier maken met je collega’s? Ik regel het graag!

Een gehele dag gevuld met originele online en/of offline activiteiten, een box vol met lekkers welke met passie bereid is door onze huiscateraar of een bijzonder afscheidscadeau voor die ene collega.

Vele bedrijven zoals Vesteda, Danone, Shelle, BNI en de Gemeente Wierden gingen je al voor.

MEER INFORMATIE

Overige vragen?

Bijzondere wensen? Graag even sparren over de mogelijkheden?
Neem contact met mij op

×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Kan ik je helpen?