20 maart 2020

Verrassing thuis

Laat je thuis verrassen!

100% corona proof

Wil jij je huwelijksjubileum of verjaardag vieren? Baal jij dat je (verre) vakantie of huwelijk nu niet doorgaat of heb je gewoon zin om iets tofs thuis te beleven?

Laat mij dan een verrassing regelen! Je hoeft er de deur niet voor uit dus 100% corona proof en voor iedereen geschikt. Wat je gaat doen ligt helemaal aan de wensen welke jij doorgeeft in het boekingsformulier. Actief, relaxt, creatief… het kan alle kanten op! Je kan er zelf voor kiezen of je de verrassing wilt uitbreiden met een diner of een borrelpakket.
De nodige informatie ontvang je vooraf per post en mag je pas openen op het moment dat de verrassing van start gaat.

Belangrijk! Zog dat je aanvraag minimaal 5 werkdagen voor de verrassing bij mij binnen is.

vanaf €39,- p.p.

Ben je met meer dan 2 personen thuis? Voor elke extra persoon krijg je €10,- korting.

BOEK NU


Wil je een thuis verrassing cadeau doen maar weet je nog geen datum of wil je de ontvanger zelf zijn/haar wensen door laten geven? Dan kan je kiezen voor een voucher.
Ik geef deze thuis verrassing cadeau aan iemand


Wil jij samen met vrienden, familie of je team iets doen vanuit huis? Denk dan eens aan onze interactieve pubquiz!
Wij regelen de quizmaster, de quiz en alles wat er verder bij komt kijken. Het enige wat jij moet doen is je eigen groep samenstellen. De vragen zijn zeer divers en kunnen op aanvraag ook nog wat aangepast worden n.a.v. de samenstelling van de groep. De quiz duurt circa 90 min.

€120,-

Prijs is per quiz ongeacht het aantal deelnemers.

BOEK QUIZ


Heb je andere wensen die niet binnen de “standaard” passen? Geen vraag is te gek! Ik denk heel erg graag mee over maatwerk.
Klik hier om contact met mij op te nemen