Verrassingsweekend Nederland

Verrassinguitjes- nachtje of weekend weg helemaal coronaproof

Coronaproof verrassingsweekend - nachtje of weekend weg met vrienden, familie of een romantisch weekend met je partner

LAAT JE VERRASSEN

Een romantisch weekend weg met je partner, meerdere dagen vol lol met vriendinnen of iets bijzonders ondernemen met je moeder. Ik organiseer het met veel plezier speciaal voor jou!

Via het vragenformulier krijg ik een beter beeld van jullie en jullie wensen krijg, hiermee ga ik aan de slag om een echte maatwerk beleving te organiseren.

Verrassend nachtje weg met activiteit

Overnacht op een bijzondere locatie, geniet van een heerlijk lunch en/of diner en ga aan de slag met een speciale activiteit. Hoe, wat en waar? Dat ligt helemaal aan jouw wensen. Alles is volledig passend binnen de dan geldende maatregelen. Van uniek vriendinnenweekend, ontspannende en romantische ervaring of juist flink wat actie, alles is mogelijk. Pas op de dag zelf ontdek je wat ik voor jou in petto heb.

Je verrassingsweekend is op alle dagen van de week te boeken. Lukt het maar niet om je vriendinnenweekend te plannen omdat iedereen een volle agenda heeft? Plan dan juist door de weeks eens een nachtje weg!

De basis van de verschillende arrangementen is hetzelfde, hoe meer budget er is hoe uitgebreider / luxer of (ont)spannender de verrassing gemaakt kan worden.

Een verrassingsnacht weg is tevens een perfect cadeau voor jezelf, je partner, vriend, vriendin of familielid in deze rare periode. Een op maat gemaakte beleving waar je zonder zorgen van kunt genieten.

BOEK NU     GEEF CADEAU

VERRASSEND NACHTJE WEG

  • Overnachting op fijne locatie
  • Incl. lunch of diner
  • Goed verzorgd ontbijt
  • Tips voor de omgeving
  • Activiteit voor jullie samen
  • Te boeken op alle dagen van de week
  • Alles samengesteld op jullie wensen!

Genieten €169 p.p.

Extra genieten €219 p.p.

Maximaal genieten €279 p.p.

Tweede nacht bij te boeken vanaf €95 p.p.

Hoe werkt het?

Kies een arrangement, vul de vragenlijst in en ontdek op het laatste moment wat je mag gaan doen en waar je mag blijven overnachten

Extra overnachtingen zijn bij te boeken voor een meerprijs van €95-€195 p.p.

Liever een verrassing thuis?

Een heerlijke avond uit maar dan gewoon thuis? Eens iets heel anders doen dan het huis opruimen of Netflix kijken maar even echt genieten? Laat mij dan een verrassing regelen!

VERRASSING THUIS BOEKEN

×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Kan ik je helpen?