8 mei 2017

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Op 23 augustus 1985 ben ik, Marloes Floor, te wereld gekomen en opgegroeid in Losser. Als ik mijn familie mag geloven, ben ik altijd al een spontaan en tikkie brutaal meisje geweest dat het leuk vond om nieuwe dingen te ontdekken en te organiseren. Ik regelde themadagen, wandeltochten en te gekke feestjes. Stilzitten was en is niets voor mij en ik heb een fantastische schat aan mooie herinneringen verzameld.

Nu, 36 jaar later, is er veel veranderd: ik ben getrouwd heb twee prachtige kinderen en woon alweer een aantal jaren met veel plezier in Arnhem. Maar aan het spontane, tikkie brutale meisje dat vrolijk wordt van organiseren, verrassen en regelen is weinig veranderd. Toen ik met een vriendin in een kroeg zat en zij mij vroeg of ik niet meer wilde gaan doen met de te gekke cadeaus die ik altijd bedacht en de weekendjes die ik regelde ontstond het idee voor Floor Verrast. Ik ben gestopt met mijn baan als projectleider bij een grote verzekeraar en heb de stap gemaakt naar eigen ondernemer. Onwijs spannend maar absoluut mijn beste keuze ooit!

Mijn doel is om via Floor Verrast zoveel mogelijk mensen een te gekke herinnering te laten maken en te verrassen met de meest gave/grappige/interessante passende uitjes. Ik wil zorgen voor meer plezier en verbinding, er zijn al genoeg minder leuke dingen op deze aardbol. Mag ik jou ook een gave verrassing laten beleven?

Biografie:

Naam: Marloes Floor
Leeftijd: 36, maar het kind in mij komt vaak naar boven
Getrouwd met: Jeroen Vollenbroek
Kinderen: Twee vrolijke duracell  konijntjes Elsa 2017 en Lars 2018
Gek op: Kaas, kaas, nog meer kaas, muziek, gek doen, festivals (wanneer mogen we weer…) nieuwe dingen ontdekken en koken (met natuurlijk kaas!)
Favoriete quote: Geniet nooit met mate!

Confetti, maak er een feest van vol met plezier

×

Heb je een vraag?

Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

× Kan ik je helpen?