8 mei 2017

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Op 23 augustus 1985 ben ik, Marloes Floor, te wereld gekomen en opgegroeid in Losser. Als ik mijn familie mag geloven, ben ik altijd al een spontaan en tikkie brutaal meisje geweest dat het leuk vond om nieuwe dingen te ontdekken en te organiseren. Ik regelde themadagen, wandeltochten en te gekke feestjes. Stilzitten was en is niets voor mij en ik heb een fantastische schat aan mooie herinneringen verzameld.

Nu, 34 jaar later, is er veel veranderd: ik ben getrouwd heb twee prachtige kinderen en woon alweer een aantal jaren met veel plezier in Arnhem. Maar aan het spontane, tikkie brutale meisje dat vrolijk wordt van organiseren, verrassen en regelen is weinig veranderd.

Mijn doel is om via Floor Verrast zoveel mogelijk mensen een te gekke herinnering te laten maken en te verrassen met de meest gave/grappige/interessante passende uitjes. Hopelijk mag ik dat ook snel voor jou doen!

Biografie:

Naam: Marloes Floor
Getrouwd met: Jeroen Vollenbroek
Kinderen: Elsa (2017) en Lars (2018)
Hobby’s: Uitgebreid koken voor vrienden, de wereld ontdekken, goede wijnen drinken, wandelen, skiĆ«n, festivals bezoeken.
Gek op: Kaas, kaas, nog meer kaas, muziek, gek doen, nieuwe dingen ontdekken oh en natuurlijk kaas!