Een goed leven is een verzameling van mooie momenten
Verzamel herinneringen, geen dingen
Waardeer en verras

VERRAS JE COLLEGA’S OF JEZELF!

Omdat echte aandacht je werkgeluk bepaalt.
Voor meer plezier en verbinding!

Er is vaak genoeg aandacht voor de minder leuke dingen om ons heen vooral in deze rare periode waarin we nu zitten. Het is mijn overtuiging dat we meer tijd en ruimte voor plezier moeten maken. Plezier zorgt voor je (werk)geluk, motiveert en is zo ontzettend belangrijk. Wie wil zich nu niet blij voelen?

Daarom ben ik gestart met het organiseren van verrassingen in allerlei soorten en maten. Zo kan je bij Floor Verrast terecht voor een smakelijke verrassing, maken wij je (online) teammeeting extra leuk, regelen we een interactieve pubquiz met vragen over jullie bedrijf of zetten we een medewerker in het zonnetje die dit verdient.

Voor alle verrassingen werk ik samen met diverse kleine en lokale ondernemers. Mag ik jou ook verrassen? Kijk hieronder voor alle informatie of bel naar 06-44451954.

“Super leuke vrijdagmiddag pub-quiz (virtueel en interactief) gehad voor onze internationale medewerkers met verrassende vragen en gezellige sfeer! Bedankt voor het op korte termijn organiseren van deze quiz, heel goed bevallen!” - Anouk, Danone

Zakelijke Arrangementen

SpecialsBijzondere attentiePubquiz

Specials

Mensen verrassen, creatieve oplossingen bedenken en blijvende herinneringen creëren, dat is waar Floor Verrast goed in is! Met een netwerk van ruim 350 ondernemers waar ik reeds mee samenwerk is er altijd een creatieve oplossing voor jullie vraagstuk. Een afscheid van een medewerker, het vieren van een jubileum, een verhuizing extra bijzonder maken of een prijsuitreiking verzorgen, alles is mogelijk! Ik maak met plezier een voorstel en offerte op maat voor jullie.

Neem contact op!

Bijzondere attentie

Als afsluiting van dit bijzonder jaar, voor de kerst, om een geslaagd project of jubileum te vieren of om je medewerkers zomaar te bedanken voor hun inzet. Wat de aanleiding ook is, wij regelen met plezier een verrassingspakket voor alle medewerkers. Samengesteld door diverse kleine lokale ondernemers die oog hebben voor kwaliteit. Iedere medewerker kan zelf een thema kiezen wat hem of haar aanspreekt, zo is er voor iedereen een passende verrassing!

Pakket 1: Zilver

€ 40 excl BTW per persoon

Pakket 2: Goud

€ 60 excl BTW per persoon

MEER INFORMATIE

Pubquiz

Vanuit huis, op het werk of ergens anders. Wij regelen de quizmaster, de quiz en alles wat er verder bij komt kijken. Het enige wat jij moet doen is je eigen groep samenstellen. Wij hebben reeds diverse quizzen samengesteld maar het is ook mogelijk om de quiz op maat te maken met vragen over een bepaald onderwerp of volledig toegespitst op jullie bedrijf. De quiz duurt circa 90 min. maar langer of korter is in overleg mogelijk. Is jullie bedrijf Engelstalig? Geen probleem, wij verzorgen een native speaker quizmaster. Het is tevens mogelijk om voor alle deelnemers een snack- of borrelpakket thuis te bezorgen vanaf € 25,- p.p. om de beleving helemaal compleet te maken.

Vanaf € 149 exclusief BTW

QUIZ AANVRAGEN

 

Overige vragen?

Bijzondere wensen? Graag even sparren over de mogelijkheden? Ik denk heel graag mee!
Neem contact met mij op

Eindejaarsgeschenk

Gun je medewerkers een bijzondere verrassing. Ook voor ZZP’ers!

Meer informatie

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een activiteit boeken? Neem gerust contact op.

Bericht verzonden

Bedankt, je bericht is succesvol verstuurd.

    Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen van Floor Verrast.


    ×

    Heb je een vraag?

    Klik hieronder op mijn naam om een WhatsApp-gesprek te starten.

    × Kan ik je helpen?